De Wereld in het Kleijn

Lina

Lina - Supermarkt manager​

Klein van gestalte maar een grote leider. Lina runt de winkel als geen ander. Hoe kordaat ze ook kan zijn, haar collega’s betekenen alles voor haar. Daar luistert ze naar. Die glimlach, daar bestaat echter geen twijfel over. Dat is Lina. Die draagt ze overal in de winkel en is oprecht. Ze doet haar job graag, hoe intens die ook kan zijn. Elke dag balanceert ze de focus op haar klanten met het management van haar team. En met een team als dit kan die balans soms ver te zoeken zijn.

Jamina

Jamina - Manager

Staat haar mannetje met een heerlijke ingesteldheid. De yin van Lina’s Yang. Jamina heeft waar ze staat volledig aan haarzelf te danken. Dat maakt haar soms wat minder geduldig met collega’s. ‘Een temperamentje’, zou je het kunnen noemen. Streng voor anderen, nog meer voor haarzelf. Toch is ze heel positief, inspirerend en goedlachs. Zo’n lach die ze op de parking nog horen. Ze durft Lina al eens in twijfel te trekken, maar daarom werken ze ook zo goed samen. Yin & yang in full motion.

Gino

Gino - Medewerker service onthaal​

Is het nu nét dat tikkeltje warmer aan het onthaal of ligt dat aan Gino? Als charmante Italo-Belg is hij de perfecte man voor de job. Op eender welke vraag heeft hij het antwoord. Is er een probleem? Met de nodige vindingrijkheid tovert hij wel een oplossing. Een echte fikser. Als gezicht van de winkel moet je niet alleen goed in je vel zitten, je bent ook verantwoordelijk voor gelukkige klanten. Wel, Gino maakt er steevast werk van om ze met een glimlach te zien vertrekken. Hij draait ze rond zijn vinger als een pizzaiolo met vers deeg doet. Ciao bella!

Brent

Brent - Medewerker vulploeg

Brent komt net uit de filmschool. Waarom komt hij dan solliciteren bij Albert Heijn? ‘Gho, waarom niet?’ Zou hij zeggen. Brent is creatief, onbezorgd en geniet van zijn jonge jaren. In zijn vrije tijd rapt en schrijft hij. Films maken doet hij later wel. Eerst eens kijken hoe het eraan toegaat in de Albert Heijn. Dus neemt hij een baantje aan als rekkenvuller, waar hij eigenlijk wel van geniet. Hij neemt niets te serieus maar is ook geen nietsnut.

Jamal

Jamal - Medewerker service kassa​

De Benjamin van het team. ‘Tikkeltje’ verlegen maar ongetwijfeld een vaste waarde. Hij zal er wél altijd staan, het is een harde werker. Hij is niet de meest proactieve en komt soms zelfs wat hulpeloos over. Dat ligt echter aan de verlegenheid, niet omdat hij het werk niet ziet. In een groep zo gek als deze heeft Jamal zijn plek mooi verdiend.

Jay Jay

Jay Jay - Medewerker vers

Jay Jay is de ideale huisvader, met een bewonderenswaardig werkethos en zijn zaken op een rijtje. Een prachtige dochter bij een lieve vrouw. Tegen de goesting van sommige klanten, hij heeft namelijk een ongelooflijke seks appeal. Hier is Jay Jay zich echter totaal niet van bewust. De wulpse blikken die zijn kant uitkomen, gaan los over zijn hoofd. Hij concentreert zich op twee dingen: groenten en fruit. Voor de klanten laat hij ook alles vallen. Buiten de versproducten dan.

Jan

Jan - Medewerker bakkerij

De term warme bakker is bedacht voor Jan. Een Bourgondiër pur sang, die de term quality control heel serieus neemt. ‘Ik moet die éclairekes toch is testen, zeker?’ Hij is ook een echte spring-in-’t-veld, mits de zaken op zijn manier verlopen. Vertrouw Jan maar om met een ‘kei goei idee voor in de winkel’ af te komen. Aan de uitwerking ervan kan worden gesleuteld maar dat houdt hem niet tegen. Hij meent het goed en is de bereidwilligheid zelve. Zoals Jan is er maar één!

Kim

Kim - Kwaliteitsmedewerker

De Batman van de Albert Heijn. In zijn ‘Bugatti der boenmachines’ veegt hij de rayons één voor één onverbiddelijk schoon. Werp een blik op de glanzende vloer van de winkel en je weet meteen waarom. Kim is de onbezongen held van de Albert Heijn. Hij doet alles voor zijn team en is dan ook de laatste persoon waar je mee wil sollen.